SAÜ-Muys Yazılımının Lansman Etkinliği Gerçekleştirildi
SAÜ-MUYS Yazılımının Lansman Etkinliği Gerçekleştirildi

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) tarafından, Sektörle Entegrasyon Modelleri Paydaş Toplantısı ve SAÜ-Mesleki Uygulama Sistemi (MUYS) Lansmanı düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAUM) tarafından geliştirilen Mesleki Uygulama Sistemi (MUYS) yazılımının tanıtımının yapıldığı ve üniversite-sektör entegrasyon modellerinin ele alındığı organizasyon, Sakarya Premier Inn Otelinde gerçekleştirildi. Etkinliğe Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç ile Prof. Dr. Hatem Akbulut, BAUM Müdürü Prof. Dr. Ahmet Özmen, Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Yusuf Yürümez, SAÜ öğretim üyeleri, meslek kuruluşları ve sektör temsilcileri iştirak etti.

Haberin devamı için tıklayınız