2020-2021 Bahar Yarıyılı Açılan-Açılmayan Ders Listesi

2020-2021 Bahar Yarıyılı Açılan-Açılmayan ders listesi

Açılan-Açılmayan Ders Listesi ekte sunulmuştur.

*Açılmayan ders yerine derse yazılma işlemleri SABİS Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden 19-21 Şubat 2021 tarihlerinde yapılacaktır.

*Ders seçimi yapmamış veya ders eklemek isteyen öğrenciler bu tarihlerde (19-21 Şubat 2021) derse yazılma işlemi yapabilirler.

*SAÜ Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği Senato Esasları uyarınca açılan derslerde değişiklik yapılamaz ve seçilen bir dersten çıkılamaz.

*Yazılma işlemi sonunda tüm dersleri açılan öğrenciler alabilecekleri AKTS kredisini aşmamak koşulu ile SABİS üzerinden sadece ders ekleme işlemi yapabilir.

*Uzmanlık Alan Dersine SABİS sisteminden yazılamayan öğrenciler ekte yer alan mazeretli ders kayıt formunu doldurup danışmanına imzası gerekmeksizin sadece kendi imzalayarak sagbil@sakarya.edu.tr adresine mail atması gerekmektedir.